No descobrirem Amèrica si comencem dient que la trufa amb la fruita vermella s'entenen de meravella. I si aportem el cruixent amb un crumble i amb un disc de dacquoise, unes ametlles torrades i finalment una maduixeta acabada de collir al balcó de casa... doncs tenim una copa que, a banda de ser d'aprofitament, està per llepar-se els dits.
Ingredients:
- Per a la trufa: 375g de nata, 25g de sucre i 100g de xocolata negra (aquí la recepta)
- Disc de dacquoise (aquí, la recepta. Reduïm quantitats i adaptem el format perquè càpiga a la copa)
- Ametlles torrades
- Maduixa
- Melmelada de nabius
- Crumble (aquí, la recepta)
Elaboració:
En una copa, fem una bona base de trufa.
Al mig, hi posem un disc daquoise.
Cobrim amb més trufa.
Hi posem un nucli de melmelada de nabius.
Encerclem el nucli amb més trufa.
Decorem i aportem cruixent amb les ametlles torrades. Hi posem també la maduixeta del balcó i una petita boleta dacquoise.
No voldreu que s'acabi.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada