Tornem a presentar unes postres ben especials. D'una banda, agafa el tradicional fraisier francès (aquí, la recepta) i el serveix en copa. D'altra banda, en comptes de servir les maduixes en la tradicional crema mousseline, ho fa amb una crema de festucs i mascarpone.
Està molt bo i a mi em semblen unes postres de traca i mocador.
Som-hi...
Ingredients:
- crema de festucs: aquí, la recepta
- maduixes
- bescuit succès
- festucs ratllats
- melmelada de maduixa
- bescuit succés: aquí, la recepta
Elaboració:
Com que partim dels ingredients ja elaborats, només queda el muntatge:
Una base a la copa de melmelada de maduixa, ben diluïda. A les parets de la copa, situem maduixes tallades a rodelles. Al mig, anem farcint de crema. A mitja altura de copa, quan sigui prou ample per encabir el bescuit, ho fem. Per sobre, hi posem maduixes tallades a dauets petits. I cobrim amb més crema.
Acabem amb un disc de succés, una maduixa tallada en forma de flor, i ratllem festucs.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada