dimarts, 7 d’abril del 2020

Copa Fraisier a la crema de festucs mascarpone

Tornem a presentar unes postres ben especials. D'una banda, agafa el tradicional fraisier francès (aquí, la recepta) i el serveix en copa. D'altra banda, en comptes de servir les maduixes en la tradicional crema mousseline, ho fa amb una crema de festucs i mascarpone.



Està molt bo i a mi em semblen unes postres de traca i mocador. 

Som-hi...

Ingredients: 

- crema de festucs: aquí, la recepta
- maduixes
- bescuit succès
- festucs ratllats
- melmelada de maduixa
- bescuit succés: aquí, la recepta

Elaboració:

Com que partim dels ingredients ja elaborats, només queda el muntatge:

Una base a la copa de melmelada de maduixa, ben diluïda. A les parets de la copa, situem maduixes tallades a rodelles. Al mig, anem farcint de crema. A mitja altura de copa, quan sigui prou ample per encabir el bescuit, ho fem. Per sobre, hi posem maduixes tallades a dauets petits. I cobrim amb més crema. 

Acabem amb un disc de succés, una maduixa tallada en forma de flor, i ratllem festucs.





Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada