dijous, 30 d’abril de 2020

Tiramisú de maduixes al plat

Aprofitem al màxim la temporada de maduixes per posar-la a tants llocs com imaginem. Aquí, en un tiramisú, es tracta d'una aposta segura.



Ingredients:

- 250g mascarpone
- 3 rovells
- 3 clares
- 150g sucre
- Cafè
- Amaretto
- Cacau pur en pols
- Melindros (aquí, la recepta)

Elaboració:


Muntem les clares a punt de neu amb la meitat del sucre.

Blanquegem els rovells amb l'altra meitat del sucre.

Afegim el mascarpone, amb moviments envolvents, a la barreja dels rovells amb el sucre.

Afegim, finalment, les clares, amb cura, a la barreja anterior. Reservem en fred.

Per al muntatge, només cal, amb l'ajuda d'un aro d'emplatar, anar muntant les capes de melindros, maduixes i crema de mascarpone, de la manera que vulguem.

I a fotre-hi cullerada.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada