Aprofitem al màxim la temporada de maduixes per posar-la a tants llocs com imaginem. Aquí, en un tiramisú, es tracta d'una aposta segura.
Ingredients:
- 250g mascarpone
- 3 rovells
- 3 clares
- 150g sucre
- Cafè
- Amaretto
- Cacau pur en pols
- Melindros (aquí, la recepta)
Elaboració:
Muntem les clares a punt de neu amb la meitat del sucre.
Blanquegem els rovells amb l'altra meitat del sucre.
Afegim el mascarpone, amb moviments envolvents, a la barreja dels rovells amb el sucre.
Afegim, finalment, les clares, amb cura, a la barreja anterior. Reservem en fred.
Per al muntatge, només cal, amb l'ajuda d'un aro d'emplatar, anar muntant les capes de melindros, maduixes i crema de mascarpone, de la manera que vulguem.
I a fotre-hi cullerada.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada