Ingredients:
- 350g bacallà dessalat
- 1 ou
- 3 grans d'all
- 1 got de llet
- 150g farina
- 1/2 sobre impulsor (8g aprox.)ç
- Julivert
- Sal
- Oli
- Salsa garnició d'acompanyament (opc.): chutney de maduixa (aquí, la recepta)
Elaboració:
Amb la mà de morter, piquem l'all amb el julivert. Quan sigui una pasta, hi afegim el bacallà esqueixat amb les mans. En fem una pasta perquè s'integri tot i el passem a un bol més gran.
Hi afegim l'ou. Integrem.
Hi afegim la llet. Integrar amb barilles.
Hi afegim la barreja de farina i impulsor. Rectifiquem de sal.
Només resta fer petites boles amb 2 culleres, i fregim a alta temperatura, per immersió.
Acompanyem amb Creveta blanc, prou bo!
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada