diumenge, 15 de març de 2020

Magret d'ànec a baixa temperatura amb guarnició de fajol i chutney de maduixa

Anem amb una nova proposta d'ànec, en aquesta ocasió només de magret, que va cuit a baixa temperatura, i que acompanyarem, per fer-lo complet, amb fajol i, per aportar frescor i contrast, un deliciós chutney de maduixa. Som-hi.



Ingredients:

- 1 magret d'ànec
- Fajol (blat sarraí)
- Chutney de maduixa (aquí, la recepta)
- Sal en escames

Elaboració:

Cocció del magret: 57º durant 1 hora.

Un cop cuit, marquem en paella sense oli, per la part de la pell, que ha de quedar cruixent i daurada.



Per a la guarnició del balt sarraí, serà tan senzill com bullir-lo en abundant aigua amb sal fins que sigui tendre (més o menys trigarà com l'arròs).

Tallem el magret com més ens agradi i podem ja emplatar.


Tendre i deliciós.




Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada